Poroke

Čustva, pogledi, način, dotik, energija, vibracija. Da bosta vedno znova začutila vajin dan.

POROČNA FOTOGRAFIJA

FAQ

Svoj pristop k fotografiranju bi opisal kot dokumentaren. Beležim dogajanje, a se vanj ne vmešavam, mu ne dirigiram in ga ne režiram. Najbolj pomembna sta mi pristnost in iskrenost, na obrazih iščem spontanost, čustva, veselje in toplino. 

Največkrat delam sama, saj sem se tako navadila in tako najbolje funkcioniram. V kolikor tretirata, da je potrebna po dodatnem fotografu ga seveda pripeljem s seboj proti doplačilu.

Predporočno fotografiranje je nekakšno spoznavno fotografiranje in druženje pred vajino poroko. Namenjeno je medsebojnemu spoznavanju, navajanju na aparat in moj način dela. Običajno je zabavno, na sami poroki pa je lažje, saj smo »stari znanci«. Večina mojih ponudb vključuje tovrstno fotografiranje, največkrat ga opravimo na sami poročni lokaciji. V primeru, da je vajina poroka v drugi državi opravimo to dan pred poroko ali pa se doplača kilometrina ki presega 200 km.

Ker prisegam na spontane fotografije brez velikega režiranja, povsem zadošča ena ura. Idealno je pozno popoldne, blizu sončnega zahoda, ko je svetloba zelo nežna in topla. Če vajin poročni program ne dopušča cele ure v enem kosu, lahko fotografiranje opravimo v dveh delih: prvega, ko bosta imela največ časa, in drugega, ko bo svetloba najbolj primerna.

Med poletjem, ko se poroke najbolj zgostijo, lahko med poroko in oddajo urejenih fotografij mine tudi do 50 delovnih dni, izven najvišje sezone pa je običajno okrog 30 dni. Proces izbiranja med nekaj tisoč fotografijami, njihova profesionalna obdelava in urejanje vajine edinstvene zgodbe terja precej dela.

Seveda, ponujam vrhunsko izdelane fotoknjige večjega formata, prav tako pa tudi manjše knjige za starše in priče. Prvi predogled postavljene knjige lahko pričakujeta najkasneje mesec dni od prejema fotografij.grafiram, najbolje je v prvih 10 dneh življenja. Trenutno uvrščam novorojenčka pod družinsko fotografiranje, cena je 120 eur.

Število fotografij je odvisno od izbrane ponudbe, ki določa tudi minimalno število fotografij.

Moram potrkati; doslej se še ni zgodilo in upam, da se ne bo nikoli. Če pa bi se primerila izredna situacija, na katero ne bi mogla vplivati, bi vama priskrbela nadomestnega fotografa s podobnim načinom dela, kot je moj.

Kdor prvi pride, prej melje. Če vama je moje delo všeč in ponudba sprejemljiva, podpišemo pogodbo. S predplačilom 300,00 EUR datum postane trdno zacementiran.

Zelo zaželeno, najraje na kakšni kavi ob pred poročnem fotografiranju. Če ne živita v Sloveniji, lahko srečanje v živo precej dobro nadomesti pogovor po Skypu.

Pričakovanje pred pomembnim dogodkom seveda rojeva številna vprašanja. Tu je zapisanih nekaj najbolj pogostih, na vsa dodatna pa bom z veseljem odgovorila.

Za konec pa vama želim: Ljubi ljubezen! 

Instagram

SLEDI MI

© 2021 Studio Salvia.

Created by Line & colour.

Spletna stran je sofinancirana v okviru Vavčerja za digitalni marketing s strani:

logotipi-01-01-01-02