Družine Otroci Nosečnice Prvi dnevi življenja

Lovim intimne trenutke, drobne dlani in stopala, nagajive nasmehe, veselje, ljubezen med vami.

DRUŽINSKA FOTOGRAFIJA

FAQ

Nosečniško fotografiranje, družinsko fotografiranje, mini fotografiranje, božično fotografiranje, fotografiranja ob rojstnih dneh, fotografiranja na raznih dogodkih npr. rojstnodnevne zabave, krst,…

Odvisno od ponudbe, mini srečanja trajajo do 20 minut, daljša pa do ene fotografske ure, fotografiranje dojenčkov pa vse do 2 ur, saj se moramo ozirati na dojenčkove potrebe.

Družinsko fotografiranje v studiu obsega nekje 1 uro fotografiranja, predhodno svetovanje pri izbiri oblačil, možnost izposoje oblačil. Prejmete cca. 40 digitalnih fotografij, 15 printov, 5 printov 13 x 18 cm in 10 printov 10 x 15 cm, po pošti ali dvignete v studiu. Cena med tednom je 120 eur.

Mini fotografiranja izvajam nekje 1x na dva meseca ali še redkeje. Obsega 20 minut fotografiranja. Prejmete 8 digitalno obdelanih fotografij, cena je 75 eur.

Tako je, odvisno od vaše želje. Odvisno od letnega časa pa izberem temu primerno lokacijo, po navadi na bolj samotnih lokacijah. 

Svetujem pri izbiri oblačil. Na voljo imam oblačila za izposojo, za vas in otroke. V ceni je tortica, na torti imam na voljo topper, ena, dva, tri in številke. Prejmete 40 digitalnih fotografij in 15 printov, ki jih pošljem po pošti na dom. Poštnina je že všteta v ceno. Cena je 150€.

Tako je, tudi novorojenčke fotografiram, najbolje je v prvih 10 dneh življenja. Trenutno uvrščam novorojenčka pod družinsko fotografiranje, cena je 120 eur.

Nosečnice je zaželjeno fotografirati, ko se trebušček lepo vidi in še ni prenaporno za nosečnico, med 32. in 34. tedno je idealno.

S plačilom rezervacije v višini 30 eur.

S plačilom rezervacije v višini 30 eur.aPribližno 7-10 delovnih dni potrebujem za urejanje slik.

Instagram

SLEDI MI

© 2021 Studio Salvia.

Created by Line & colour.

Spletna stran je sofinancirana v okviru Vavčerja za digitalni marketing s strani:

logotipi-01-01-01-02